Over mij

Simone Seldenthuis-praktijk-ontspanning-massage-healing-de rode maan

Mijn naam is Simone Seldenthuis en ik wil graag met jullie delen, mijn pad naar een bewuster, lichter leven.

Jaren geleden leefde ik gewoon mijn leven. Leuke dingen doen, minder leuke dingen doen, gewoon leven zoals ik dacht hoe leven hoorde te zijn. Totdat er van alles ging wringen in mij. Het begon te knagen, er klopte iets niet en ik werd onrustig, is dit het nou? Leven en doodgaan en in de tussentijd zorgen dat het allemaal een beetje leuk is. Er moest meer zijn, geen idee wat…. Al tijden plopte er keer op keer dezelfde vraag op in mijn hoofd. “Als alles in je zit, hoe zit dat dan?”

Op een bepaald moment ontplofte de boel waardoor ik vanaf mijn ogenschijnlijke geëffende, gladde pad zo de rimboe in liep. Al struikelend, takken zwiepend in mijn gezicht, ploeterend leerde ik de lessen kennen en patronen herkennen die me zoveel bewuster in het leven deden staan. Alles moest ik ervaren en toen het pad echt onbegaanbaar was geworden ben ik stil gaan staan. Een hele poos….en heel veel is me toen duidelijk geworden.

Niets bleek toeval te zijn en alles goed op elk moment. Van overleven naar leven, van volhouden en doorzetten naar moeiteloosheid…en alles had te maken met loslaten en onthechten. Een weg van leven vanuit het hoofd naar een weg van leven vanuit het hart. Een ontdekkingstocht naar het vinden van het doel van mijn leven, mijn geluk, niet buiten mij, maar in mij…..denkbeelden en gedachtenpatronen waar ik met volle overtuiging aan vast hield vielen in duigen en dat heeft heel wat voeten in aarde gehad. Letterlijk.

Geaard nu en moed en vertrouwen verzamelend vervolg ik mijn pad genietend van wat ik onderweg tegenkom, omdat dat wat ik tegen kom me helpt mezelf te zien. Niet dat ik nu in de veronderstelling ben dat mijn weg gladjes zal verlopen, maar erop vertrouwend dat wat op mijn pad komt de bedoeling is, en dat als ik de tijd neem, en stil in mezelf ben en zonder oordeel ernaar kijk, de antwoorden vanzelf komen.

In de tussentijd heb ik aardig wat opleidingen en cursussen gevolgd. Ze hebben me zeker geholpen me te ontwikkelen, maar de ervaring van het leven zelf is onmisbaar om te kunnen zijn wie ik ben en te kunnen bieden wat ik te bieden heb. Wellicht kan ik jou ondersteunen op jouw pad naar een bewuster, lichter leven.

En… de ontwikkeling staat niet stil, alles is voortdurend in beweging!

Het leven bestaat uit oneindige mogelijkheden en ik doe wat ik graag doe en ik houd van wat ik doe.

devrode maan-warm-hypnose-etherische olie-levensenergie