Energiewerk

klankschalenmassage-hotstone-rust-ruimte
de buitenwereld weerspiegelt je binnenwereld

De hoog frequente zuivere energie die je mag ontvangen tijdens een healing helpt je om weer in contact te komen met je ware zelf. Eigenlijk begeleid deze energie jou op je zielepad. Dit pad is je hoogste bedoeling in je leven. Hierop ligt het plan van je leven.

Als je op dit pad bent, dan voel je en dan weet je dat je op de juiste weg zit. Dan zit je in de flow van je leven. Het kan zijn dat je door je meegemaakte geschiedenis keuzes hebt gemaakt die je op een dwaalspoor hebben gezet. Misschien voel je geen flow en ben je niet blij en ligt er stress, een depressie of een burn-out op de loer. Het kan zijn dat je met gedachten rondloopt waar je aan gehoorzaamt terwijl dat helemaal geen opbouwende gedachten zijn, dus wat schep je daar dan mee als je volgens die gedachten leeft… Misschien maak je keuzes die gebaseerd zijn op de normen en waarden waarmee je groot bent geworden. Je kunt je afvragen of dit wel de juiste vorm voor jou is en of je hier nu zo gelukkig van wordt. Het kan zijn dat je je er helemaal niet bewust van bent omdat het zo gewoon voor je is geworden te leven zoals je leeft.

Hoe kun je nu bewust worden van de overtuigingen die gekoppeld zijn aan bepaalde gedragingen. Nou daar kan energiewerk je heel krachtig bij ondersteunen. Blinde vlekken kunnen doorzien worden, verrassende ontwarringen en inzichten kunnen tot je komen. Je  bewustwordingsproces kan in een stroomversnelling terecht komen. Natuurlijk ben je zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt in je leven. Je hebt een vrije wil, vrije keuze. Je mag dus eigenwijs zijn maar ik kan je verzekeren, als je eenmaal inzicht na inzicht ontvangt en je keuzes daarop baseert en dat leeft, dan beweeg je naar een hart gedragen leven dat zo vervullend en verrijkend is, dan wil je echt niet meer eigenwijs zijn maar leef je je eigen wijsheid!

Een healing geeft inzichten en een lichter leven